Szabályozott folyamatokkal a fluktuáció ellen

Kezdőlap - Rendszer - Szabályozott folyamatokkal a fluktuáció ellen
portfolio1
Kategória:

Szabályozott folyamatokkal a fluktuáció ellen

Nem újdonság, hogy sok szervezetnek okoz gondot a nem megfelelő és folyamatosan cserélődő munkaerő. Ez nem csak lassítja a folyamatokat, hanem rengeteg erőforrást is felemészt, amíg a friss kolléga teljes mértékben hadra fogható.

Egy képzési folyamatnál, ha lecserélődik az oktatásszervező munkatárs, az ő rutintalansága továbbgyűrűzhet. Nem értesíti időben az érintetteket, nem készülnek el időre a képzési segédanyagok, nem lesz időben lefoglalva a képzési  helyszín (pl. tárgyaló), és még hosszan lehetne sorolni a rutintalanság miatt elkövethető hibákat.

Az ebből adódó veszteségek csökkenthetők, ha az érintett folyamatok megfelelő módon vannak szabályozva, és az új munkatársak betanítása szabályozott keretek között történik.

A szabályozás nem ördögtől való, bár vannak, akik sokszor élből elutasítják. Bár ahogy a mondás tartja, amíg nincs baj, addig nincs baj, így sok cégvezető az első komolyabb pofonig halogatja a megoldást. Az előrelátó vezetők viszont a kockázatok csökkentése miatt korábban foglalkoznak a folyamataikkal, mert az első pofont sem akarják megvárni.

Ha szeretnéd megélni a szabályozott folyamatok adta nyugalmat, akkor keress minket bátran, és kérj ajánlatot a működés rendbetételéhez.

Szólj hozzá

Kapcsolat

  • Email címünk:

    info @ ideacom . hu

  • Címünk:

    2600 Vác, Sirály utca 20. fszt. 2.

  • Telefon:

    (+36) 20/ 364 4473

Információk egyenesen a postafiókodba!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legutóbbi bejegyzések