Ezért kell stabillá tenni a céged folyamatait

Kezdőlap - Rendszer - Ezért kell stabillá tenni a céged folyamatait
post1
Kategória:

Ezért kell stabillá tenni a céged folyamatait

Egy márka legfőbb értéke a kiszámíthatóság. Az, ha a vevő pontosan tudja, hogy mire számíthat, amikor egy adott márka termékét leveszi a bolt polcáról. Az nem elég, ha vannak jó napjai egy cégnek, amikor kiváló minőséget tud gyártani.

Sőt, az talán fontosabb a vevő számára, hogy kiszámítható színvonalú legyen a termék, vagy szolgáltatás, mint az, hogy kiváló minőségre törekedjen a cég. Mármint elsőre! A kiválóság, mint cél persze ott lebeghet a szemünk előtt, de annak elérése hosszú folyamat.

Gondoljunk bele, mi történne, ha bemegyünk egy boltba és megvesszük kedvenc kávénkat. Az egyik vásárlás után hazavisszük a kávét, kibontjuk és azt tapasztaljuk, hogy ellenállhatatlan illata van, majd egy hónap múlva ismét vásárolunk az adott típusból és akkor azt tapasztaljuk, hogy kicsit kesernyés, ráadásul még gyenge is. Mondjuk ha ilyen lenne, akkor valószínűleg nem ez lenne a kedvenc kávénk. És ez itt a lényeg! A vevő egyenletes minőséget szeretne. Ha van is a termék minőségének némi ingadozása, annak elfogadható mértékűnek, elfogadhatóan kicsinek kell lennie. És hát végső soron ezt jelenti a stabilitás.

A stabilitás része a bizalomnak, mert a partnereknek azt kell érezniük, hogy számíthatnak ránk.

 

Oszd meg:

Szólj hozzá

Kapcsolat

  • Email címünk:

    info @ ideacom . hu

  • Címünk:

    2600 Vác, Sirály utca 20. fszt. 2.

  • Telefon:

    (+36) 20/ 364 4473

Információk egyenesen a postafiókodba!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legutóbbi bejegyzések